Stofzuigers

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 19-27 van 118

per pagina
Aflopend sorteren
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 19-27 van 118

per pagina
Aflopend sorteren

Kärcher-2Profs, de specialist in professionele Kärcher producten, biedt talloze reinigingsoplossingen. De meest uiteenlopende schoonmaaktaken kunnen worden uitgevoerd en opgelost. Zoals met de Kärcher stof- en waterzuigers. Deze apparaten bieden optimale oplossingen voor onder meer een industriële omgeving, in de automotive industrie, retailbranche, of professionele schoonmaakbedrijven. De zeer diverse toepassingen van alle Kärcher stofzuigers hebben een hoge kwaliteit en duurzaamheid, bedieningscomfort en een innovatieve filtertechnologie. Klein en wendbaar of juist een grote machine: de robuuste Kärcher stof- en waterzuigers zijn perfect om allerlei resten en kleine deeltjes te verwijderen. Van fijne stofdeeltjes tot grof vuil, en van vloeistoffen tot smeermiddelen. Door een standaard ingebouwde afvoerslang worden vloeistoffen in de tank sneller afgevoerd. Door een automatische filterreiniging is onderbreking van het werk niet nodig.

 

Stof- en Waterzuigers De stof- en waterzuigers kunnen elk soort vuil aan. Een machine uit het assortiment van KärcherProf kan praktisch alles schoonmaken. Door het ECO-filtersysteem kan, zonder het filter te wisselen en zonder onderbrekingen, snel geschakeld worden tussen droog- en natzuigen. Een bijkomend voordeel is dat de machines eenvoudig en snel te onderhouden zijn door de simpele toegang tot het hoofdfilter. De Stof- en Waterzuigers van Kärcher-2Profs zijn er in verschillende categorieën: Tact klasse, Ap klasse, Standaard klasse, Speciale stofzuigers en Veiligheidsstofzuigers.

 

Stofzuigers De compacte en wendbare stofzuigers van Kärcher zijn gemaakt om tegemoet te komen aan de wensen van professionele klanten. De innovatieve filtertechnologie zorgt daarbij voor een constante hoge zuigkracht. Met (maximaal) drie krachtige turbines en een vermogen tot 235 mBar maken stof en vuil geen kans: alle restdeeltjes worden zonder problemen weggezogen. De Stofzuigers uit het assortiment van KärcherProf zijn er in de categorieën: Ketelzuigers en Tapijtborstelzuigers.

 

Advies op maat van Kärcher-2Profs Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van een stofzuiger, dan helpen wij u graag met een advies op maat. Kärcher-2Profs levert duurzame, innovatieve èn milieuvriendelijke oplossingen voor elke reinigingstaak in elke bedrijfstak. Of dit nu is op een bouwplaats, in een industriële omgeving, in de foodsector, de retail, horeca, landbouw of bijvoorbeeld binnen de toeristische sector. Gemakkelijk te bestellen in onze webshop www.Karcher-2profs.nl Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via ons servicenummer 088 - 527437 of mail ons: verkoop@karcher-2profs.nl

 

Kärcher-2Profs: ✓Betrouwbaar ✓Uitstekende service ✓Official Kärcher Professional dealer