verschillen karcher seriesIn het algemeen onderscheidt het Duitse merk Kärcher zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak. Kärcher brengt twee lijnen op de markt:

De professionele Kärcher lijn (alle grijze apparaten) en de consumenten lijn (alle gele apparaten).

De verschillen zijn groot. Zeker “onder de motorkap”, qua prestaties en materiaalkeuze. Daar waar de consumentenlijn van Kärcher vooral gericht is op een bereikbare prijs en toch goede prestaties, zijn de Professionele Kärcher machines gericht op de hoogste kwaliteitseisen, intensief en duurzaam gebruik. Zo zijn de motoren krachtiger, worden RVS en messing onderdelen gebruikt in plaats van kunststof en wordt bijvoorbeeld in de hogedruk reinigers gebruik gemaakt van roestvrijstalen plunjers met een slijtvaste keramische laag.

Alle apparaten in de professionele serie zijn geschikt voor intensief, langdurig gebruik en hebben een lange levensduur. Ook de service en reparatie mogelijkheden zijn bij de professionele Kärcher machines zeer uitgebreid. Door de lange levensduur en service mogelijkheden zijn de “total cost of ownership” van professionele Kärcher machines relatief laag. Daarnaast heeft Kärcher voor praktisch iedere reinigingstaak speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddelen en chemie.

 Zoekt u een goedkope hogedrukreiniger, stofzuiger, stoomreiniger of schobmachine en gebruikt u dit apparaat niet langdurig of intensief, dan kunt u bij uw plaatselijke bouwmarkt of op internet tal van interessante Kärcher aanbiedingen vinden.

Bent u een professionele schoonmaker, heeft u een speciale schoonmaakklus, of bent u consument die graag met top gereedschap werkt? Maak dan kennis met de professionele hogedrukreinigers, stofzuigers, schrobmachines en stoomreinigers van Kärcher. Kärcher-Prof is als officieel Kärcher Professional dealer de specialist in de Benelux voor alle professionele Kärcher machines.

Onze klanten bevinden zich in de bouw, agrarische sector, recreatie, schoonmaakbedrijven, industrie en de veel eisende consument die gaat voor top kwaliteit. Graag adviseren wij u bij de aanschaf van de juiste machine voor uw schoonmaak situatie. Heeft u vragen of wilt u een offerte? Bel: 088-527 24 37 (088-karcher) of vul het contactformulier heir in.