Schrijf je eigen review
Je reviewed:HDS 1000 BE

HDS 1000 BE

  • Benzinemotor met elektrische starter.
  • Flexibel inzetbaar.
  • Uitstekend bedieningscomfort.
  • Beveiligd tegen watertekort en oververhitting.
Speciale prijs 7.863,79 6.499,- Normale prijs 9.595,30
Productinformatie

HOGEDRUKREINIGER HDS 1000 BE

Krachtige warmwaterhogedrukreiniger met robuuste viertaktdieselmotor en elektrische starter voor gebruik zonder elektriciteitsvoorziening.

1. Alle componenten zijn ondergebracht in een robuust frame uit stalen buizen dat complete bescherming biedt bij zware toepassingen.
2. Het frame is speciaal ontworpen voor mechanisch verladen met een kraan of vorkheftruck.
3. De motor is voorzien van een automatische toerentalvermindering die het geluidsniveau beperkt tijdens onderbrekingen en de levensduur van de hogedrukreiniger aanzienlijk verlengt.
4. De standaard elektrische starter vergemakkelijkt het starten. De hoogwaardige materialen gebruikt in de hogedrukpomp, d.w.z. messing cilinderkop, roestvrijstalen kleppen, vernikkelde en verchroomde roestvrijstalen plunjers, staan garant voor een lange levensduur en superieure gebruikskenmerken.
5. Een veiligheidsventiel tegen overdruk, een ingebouwde regeling van druk en waterhoeveelheid en de stoomstand zorgen ervoor dat de prestaties perfect kunnen worden afgestemd op verschillende reinigingstaken.
6. De krachtige brander met opstaand verwarmingsspiraal en stabiele tijdontsteking kan traploos worden ingesteld tussen 30 en 98 °C. Veiligheidsvoorzieningen zoals de beveiliging tegen te laag oliepeil, veiligheidskleppen, watertekortbeveiliging en beveiliging tegen te laag verwarmingsoliepeil helpen het apparaat beschermen bij zware dagelijkse gebruiksomstandigheden.
7. De vlottertank met geïntegreerde druppeldosering van onthardingsvloeistof isoleert het apparaat op een betrouwbare manier van de drinkwatertoevoer en beschermt alle componenten die in contact komen met water uit kalklagen en andere lagen.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 1.811-942.0
Categorie Warmwater hogedrukreinigers Verbrandingsmotor
EAN 4054278169200
Aandrijving Benzine
Maximale temperatuur 98°C
Werkdruk (bar/MPa) 40 -210 / 4 - 21
Brandstoftank (l) 6.5
Motortype GX 390/Benzine
Motorenfabrikant Honda
Handspuitpistool Easy Press-hogedrukpistool
Spuitlans (mm) 1050 mm
Cage-uitvoering met stevig buizenframe
Stabiele stalen constructie voor kraantransport
Elektrostart
Powersproeier
Deze wordt het ...

HDS 1000 BE

Speciale prijs 7.863,79 6.499,- Normale prijs 9.595,30