Blog

Easy!Force 13 feb. 2017 21:51:06

Een Karcher EASY!Force HD pistool geeft je de kracht om met veel gemak, en zonder kracht, hoge druk te gebruiken. Het revolutionaire bedieningsconcept van het EASY!Force pistool gebruikt de kracht van de terugslag van de hogedrukstraal, waardoor u absoluut geen kracht meer hoeft te zetten. Ontworpen voor moeiteloos en ergonomisch gebruik. 

Als officieel Karcher Professional dealer in Nederland, leveren wij altijd de nieuwste machine uitvoeringen. Daarom worden alle door ons geleverde hogedrukreinigers vanaf nu uitgerust met deze nieuwste innovatie van Karcher.

Karcher Easy Force

Lees meer

Zonnepanelen reiniging 20 sep. 2016 22:35:43

Voor maximaal rendement op zonnepanelen is het van groot belang dat zonnepanelen goed schoon zijn (en blijven). 

isolar

Kärcher heeft een aantal hulpmiddelen op de markt gebracht die u hierbij goed van dienst kunnen zijn. Deze hulpmiddelen zijn goed te gebruiken in combinatie met uw Kärcher Professional HD-reiniger. Schone panelen leveren geiddeld 20% meer rendement.

Lees meer

Bestrijden van onkruid met warm water 15 jul. 2016 10:40:03

weed control

De Nederlandse overheid heeft onlangs (maart 2016) het verbod opgelegd om bestrijdingsmiddelen tegen onkruid te gebruiken op verhardingen buiten de land- en tuinbouw. Dit volgt uit een wijziging van het Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden. De komende jaren zullen meer beperkingen in het gebruik van onkruidverdelgers opgelegd worden. De overheid wil namelijk een snelle overgang van de traditionele (chemische) bestrijdingsmiddelen, naar een groene en duurzame onkruidbestrijding en gewasbescherming. Als eerste worden daartoe regels aangescherpt voor professioneel gebruikers (uiterlijk in 2017), en vervolgens worden ook particulieren gestimuleerd om alternatieve middelen te gebruiken.

Kärcher heeft een nieuwe oplossing in de vorm van een heetwater - hogedrukreiniger. Dit apparaat verdelgt onkruid op de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier, en zónder chemische bestrijdingsmiddelen: alleen maar door heet water te gebruiken.

Lees meer

Kärcher BBQ actie 2016 2 jul. 2016 00:26:34

Bij aankoop van een Kärcher apparaat uit de zomercampagne, van 1 juli t/m 31 augustus 2016, ontvangt u GRATIS een unieke Kärcher BarrelQ (groot of klein) of een BBQ-schort.

 

Lees meer

Verschil professionele Kärcher apparaten en de Kärcher consumentenlijn. 19 mei 2016 14:03:12

Karcher professioneel en consumenten serieIn het algemeen onderscheidt Kärcher zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak. Kärcher brengt twee lijnen op de markt: De professionele Kärcher lijn (alle grijze apparaten) en de consumenten lijn (alle gele apparaten).

De verschillen zijn groot. Zeker “onder de motorkap”, qua prestaties en materiaalkeuze. Daar waar de consumentenlijn van Kärcher vooral gericht is op een bereikbare prijs en toch goede prestaties, zijn de Professionele Kärcher machines gericht op de hoogste kwaliteitseisen, intensief en duurzaam gebruik.

Lees meer

Warm- of koudwater hogedruk reinigen? 10 feb. 2016 19:53:07

voordelen karcher warmwater hogedrukHoge druk reiniger met warmwater, efficiënt professioneel reinigen

Met een warmwater hogedrukreiniger kunt u nog efficiënter en sneller reinigen. Kärcher hogedrukreinigers realiseren in vergelijking met drukloze reinigingsprocedures al indrukwekkende voordelen m.b.t. efficiency, reinigingsresultaat en milieuvriendelijkheid. Warmwater-hogedrukreinigers HDS vergroten deze voordelen bij het reinigen van hardnekkig vuil nog eens drastisch. Kärcher HDS vormen bij olie, vet en eiwitten – en in het bijzonder wanneer deze vervuilingen reeds hard geworden zijn – in de meeste gevallen de ideale oplossing.

Lees meer
Terug naar boven
KiyOh

9,6 / 10

Gebaseerd op 18 beoordelingen

krul

4 mei 2018

  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Betaling op factuur mogelijk
  • Eigen servicedienst
  • Officieel Kärcher dealer

Offerte of advies nodig?
Neem direct contact met ons op.

Webshop keurmerk