Betalen en retourneren

Hoe kan ik betalen? 

Kärcher-2Profs biedt u tijdens de bestelprocedure vier mogelijkheden om te betalen:

1. Internetbankieren via iDEAL

Met iDEAL kunt u binnen Nederland vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betalingsmethode is geheel gratis!

2. Creditcard (Mastercard)

Een tweede mogelijkheid is het betalen via creditcard. Deze betalingen worden direct uit onze webwinkel gedaan via een beveiligde verbinding naar onze payment service provider Omnikassa (Rabobank). Aangezien iDEAL alleen mogelijk is voor Nederlandse klanten, is deze creditcardoptie een goed alternatief voor bestellingen uit het buitenland. Klanten uit het buitenland betalen altijd vooraf.

3. Facturatie achteraf (alleen voor bedrijven en na credit check)

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een factuur. Het verschuldigde bedrag kunt u dan binnen 14 dagen na factuurdatum overmaken op ons bankrekeningnummer. Vermeld hierbij duidelijk het bestelnummer (dit staat op de bevestiging van uw bestelling, die wij u per e-mail toesturen).

4. Contant op pinbetaling

Indien u uw bestelling ophaalt in Kaatsheuvel, kunt u uw bestelling ook contact betalen of pinnen.

Hoe worden de artikelen verzonden en wat is de levertijd?

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Meer dan 90% van alle getoonde artikelen zijn standaard uit voorraad leverbaar. Indien u uw bestelling op werkdagen plaatst voor 15:00, dan wordt uw bestelling doorgaans de eerstvolgende werkdag al afgeleverd. Indien het door u bestelde artikel toch niet voorradig is, dan houden we u via ons bestelsysteem op de hoogte van de levertijd. Deze zal vrijwel nooit langer zijn dan 3 weken. 

 

Verzendkosten en BTW

Kärcher-2Profs rekent geen verzendkosten voor bestellingen voor adressen in Nederland of België en van €50,- of hoger. Wij hanteren géén ordertoeslagen, minimum bestelbedrag en dergelijke. De prijzen in de winkel zijn exclusief BTW, de prijs inclusief BTW wordt automatisch berekend bij het afrekenen. Voor bestellingen lager dan €50,- bereken wij 4,95 verzendkosten.

 

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Hoe retourneren?

We hopen natuurlijk dat het nooit nodig is, maar mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn met het geleverde artikel, laat ons dat dan snel weten! Uiteraard hanteren wij alle richtlijnen zoals deze in de Wet Verkoop op Afstand staan beschreven.

Artikelen kunt u altijd binnen 14 kalenderdagen, en zelfs zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Gelieve daarbij een notitie te voegen, met:

- uw persoonsgegevens
- het bestelnummer van uw bestelling 
- een omschrijving van de artikelen die u wilt terugsturen
- het gewenste artikel dat u wilt ontvangen (ander type, etc.)

Met deze gegevens kan ons magazijn de retourzending goed verwerken. De kosten voor het retour sturen komen voor uw rekening, zorgt u er daarom voor dat uw zending voldoende wordt gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet door ons aangenomen.

Het retouradres waar u uw artikelen naar terug kunt sturen, is:

Kärcher-2profs

Rechtvaart 3a

5171 TA Kaatsheuvel

Indien van toepassing zullen we het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten van de heenzending binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Aanvullende opmerkingen:

  1. Indien het retour gestuurde product is beschadigd door de concument, dan kunnen wij kosten hiervoor in rekening brengen.
  2. Ook de service abonnementen kunnen herroepen worden. De kosten voor de periode dat de consument het abonnement heeft gebruikt (maximaal 14 dagen) kunnen in rekening worden gebracht.
  3. De consument kan, indien gewenst, gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping. Download hier dit modelformulier.