Karcher professional dealer

Kärcher professionele reinigingsoplossingen

Kärcher-2Profs biedt talloze reinigingsoplossingen voor professionele reiniging. Elke branche kent zo zijn eigen reinigingsprotocollen. Op welke plek Kärcher Professioneel ook ingezet wordt, de producten leveren altijd een duurzame én milieuvriendelijke oplossing. In bijvoorbeeld een industriële omgeving, op een bouwplaats, in de retail, horeca of de landbouw: met Kärcher hebben wij voor elke bedrijfstak innovatieve schoonmaakapparaten in huis. Betrouwbaar, effectief en gebruiksvriendelijk. Gemaakt om elke reinigingstaak het hoofd te bieden. En gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

Kärcher

Alfred Kärcher zorgde in 1950 voor een doorbraak in de reinigingstechniek met de ontwikkeling van de eerste heetwater hogedrukreiniger. Kärcher wordt wereldwijd gezien als de toonaangevende aanbieder van reinigingssystemen.

Kärcher shop voor professionals

Achter webshop Kärcher-2Prof2 staat Doevendans LMB uit Kaatsheuvel. Al meer dan 60  jaar staat dit bedrijf bekend om uitstekend vakmanschap en een hoog serviceniveau. Doevendans is officieel en erkend dealer van Kärcher Professional met een uitgebreid assortiment van complete machine tot aan schoonmaakmiddel of het kleinste onderdeel. Advies bij aanschaf, vakmanschap bij reparatie en het verlenen van service bij vragen, zijn vanzelfsprekend.

Professionele Reinigingsoplossingen

Elk bedrijf en elke bedrijfstak vraagt om een eigen aanpak van de reinigingstaken. Kärcher Professional biedt voor elke sector een oplossing. Of dat nu is in de bouw, industrie, schoonmaakbranche, zorg, overheid, horeca of detailhandel. En of dat nu op te lossen is met warm- of koudwater hogedrukreinigers, met nat- of droog stofzuigers: als specialist van Kärcher Professional leveren wij een compleet advies, toegespitst op úw onderneming.

Kärcher Professional Service

Alle producten van Kärcher Professional zijn voorzien van een hoogwaardige techniek: in geval van het verlenen van service en het uitvoeren van reparaties vraagt dit om specialistische kennis volgens de voorschriften van Kärcher. Kärcher-2Profs heeft deze kennis in huis en beschikt ook over de vereiste licenties: in onze ruime werkplaats kunnen wij daarom alle voorkomende reparaties uitvoeren. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd door onze monteurs. Onze mobiele werkplaats maakt het mogelijk om ook bij u op locatie service te verlenen.

Wie zijn de ondernemers achter Kärcher-2profs
Kärcher-2profs is een initiatief van twee goede vrienden en ondernemers Corne Doevendans (Doevendans Kaatsheuvel) en Roelof Janssen (ComPlus BV Nuenen). Vriendschap, de lol van het ondernemen en een passie voor klantgerichtheid, service en techniek is wat deze twee ondernemers elke dag weer drijft.
 
Service-adres en showroom:
Kärcher-2Profs Kaatsheuvel
Rechtvaart 3a
5171 TA Kaatsheuvel
+31 (0)88 - 5272437
info@karcher-prof.nl
 
Factuur- en kvk-adres:
Kärcher-2Profs (handelsnaam van 2Profs vof)
Rechtvaart 3a
5171 TA Kaatsheuvel

IBAN: NL49 RABO 0306027577  BIC: RABONL2U

KvK nummer: 68780362 BTW nummer: NL857588801B01

 

Kärcher-2Profs Kaatsheuvel
Karcher-Prof Kaatsheuvel
 

 

KiyOh

9,6 / 10

Gebaseerd op 18 beoordelingen

krul

4 mei 2018

  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Betaling op factuur mogelijk
  • Eigen servicedienst
  • Officieel Kärcher dealer

Offerte of advies nodig?
Neem direct contact met ons op.

Webshop keurmerk